KARLIDAĞ
Bugün merkezi İstanbul’da olan firmamız, üretime yine Malatya’da 4500 m2’si kapalı olmak üzere toplam 20.000 m2’lik bir alan üzerine kurulu olan entegre tesislerde devam etmektedir.
Kaçmazlar Gıda, 2000 yılına gelindiğinde, uzun süre ticaretini yürüttüğü süt ve süt ürünlerinin üretimine de başlamıştır. Beyaz peynir, kaşar peynir, yoğurt, ayran üretiminin yanı sıra piknik boy reçel ve bal üretimine de aynı yıl içerisinde başlanmıştır. Zaman içerisinde ürün yelpazesini giderek genişleten firmamız, zengin peynir ve tereyağ çeşitlerini tüketime sunmaktadır.
Toplam kalite yönetimini üstün tutan firmamız, 2004 yılı içerisinde TSE ve ISO 9000 belgelerini almaya hak kazanmıştır.